Take-away menukortet d. 13.-17. april (uge 16)
- Klassisk dampet torsk med sennepssauce, nye kartofler, rødbede, kogt æg, kapers og purløg
- Karbonade med stuvning af spidskål, ærter og gulerod. Hertil kogte kartofler og surt
- Høns i asparges og persille med 4 stk. luksus tarteletter af butterdej. Kan også deles som forret. Min. bestilling: 1 kuvert
- Benløse fugle af braiseret kalveinderlår med spæk, gulerødder, rødvin og persille. Hertil kartoffelmos og surt.
- Forloren hare med små kartofler, syltede ribs og brun sovs. Hertil citronbagte gulerødder.
- Boller i karry med æble, forårsløg og dampede ris med kokos. hertil gulerodssalat med rosiner.
- Gammeldags æblekage af æblegrød med vanille, makroner og flødeskum.
Take-away menukortet d. 18.-24. april (uge 17)
- Fiskedeller med nye kartofler, spidskål & gulerod. Hertil persillesauce & agurkesalat.
Pris pr. kuvert kr. 95,- - Tartelet med høns i asparges & persille. 3 stk. luksus tarteletter af butterdej.
Pris pr. kuvert kr. 95,- - Benløse fugle af braiseret kalveinderlår med spæk, gulerødder, champignon, rødvin & persille. Hertil kartoffelmos & surt.
Pris pr. kuvert kr. 100,- - Stegt flæsk – tykke og sprøde. Hertil kogte kartofler, persillesovs & syltede rødbeder.
Pris pr. kuvert kr. 135,-
Tilvælg ekstra flæsk kr. 60,-
Familiepakke til 2 voksne & 2 børn kr. 400,- - Gammeldags oksesteg med nye kartofler & brun sovs. Hertil bagte gulerødder & agurkesalat.
Pris pr. kuvert kr. 125,- - Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter & dreng. Hertil brasede kartofler & kalveskysauce.
Pris pr. kuvert kr. 150,- - Gammeldags æblekage af æblegrød med vanille, makroner og flødeskum.
Pris pr. kuvert kr. 35,- - Chokoladekage med nougatcreme
Pris pr. kuvert kr. 35,-
Konceptet
Du kan hver uge vælge mellem ugens retter.
Bestil senest dagen før, du ønsker at afhente, og afhent på dagen kl. 14-17.
Prisen er kr. 100,- pr. portion, og der skal bestilles min. 2 portioner, med mindre andet er angivet.