Så er der kommet to nye, klassiske retter på menukort fra uge 16: dampet torsk og karbonader.
Take-away menukortet d. 6.-10. april (uge 15)
- Høns i asparges og persille med 4 stk. luksus tarteletter af butterdej. Kan også deles som forret. Min. bestilling: 1 kuvert
- Benløse fugle af braiseret kalveinderlår med spæk, gulerødder, rødvin og persille. Hertil kartoffelmos og surt.
- Forloren hare med små kartofler, syltede ribs og brun sovs. Hertil citronbagte gulerødder.
- Boller i karry med æble, forårsløg og dampede ris med kokos. hertil gulerodssalat med rosiner.
- Gammeldags æblekage af æblegrød med vanille, makroner og flødeskum.
Take-away menukortet d. 13.-17. april (uge 16)
- Klassisk dampet torsk med sennepssauce, nye kartofler, rødbede, kogt æg, kapers og purløg
- Karbonade med stuvning af spidskål, ærter og gulerod. Hertil kogte kartofler og surt
- Høns i asparges og persille med 4 stk. luksus tarteletter af butterdej. Kan også deles som forret. Min. bestilling: 1 kuvert
- Benløse fugle af braiseret kalveinderlår med spæk, gulerødder, rødvin og persille. Hertil kartoffelmos og surt.
- Forloren hare med små kartofler, syltede ribs og brun sovs. Hertil citronbagte gulerødder.
- Boller i karry med æble, forårsløg og dampede ris med kokos. hertil gulerodssalat med rosiner.
- Gammeldags æblekage af æblegrød med vanille, makroner og flødeskum.
Konceptet
Du kan hver uge (mandag til fredag) vælge mellem ugens retter.
Bestil senest dagen før, du ønsker at afhente, og afhent på dagen kl. 14-17.
Prisen er kr. 100,- pr. portion, og der skal bestilles min. 2 portioner, med mindre andet er angivet.