Husk nye take-away menuer i Restaurant Hestkøbgaard fra på mandag d. 6/4

Book take-away i restauranten – og tag det med hjem efter runden.

Take-away i uge 15 – d. 6.-10. april

  • Høns i asparges og persille med 4 stk. luksus tarteletter af butterdej. Kan også deles som forret.
  • Benløse fugle af braiseret kalveinderlår med spæk, gulerødder, rødvin og persille. Hertil kartoffelmos og surt.
  • Forloren hare med små kartofler, syltede ribs og brun sovs. Hertil citronbagte gulerødder.
  • Boller i karry med æble, forårsløg og dampede ris med kokos. Hertil gulerodssalat med rosiner.
  • Gammeldags æblekage af æblegrød med vanilje, makroner og flødeskum.

Konceptet

Du kan hver uge (mandag til fredag) vælge mellem ugens retter.

Bestil senest dagen før, du ønsker at afhente, og afhent på dagen kl. 14-17.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev