Take-away uge 14-15

Café & Restaurant Hestkøbgaard startede i sidste uge med en take-away ordning, som blev en god succes, som mange medlemmer benyttede sig af. Restauranten har derfor udvidet udvalget af retter i uge 15, så der udover en hovedret også er en forret og en dessert.

Take-away menukortet indtil d. 3. april (uge 14)

  • Forloren hare med små kartofler, syltede ribs og brun sovs. Hertil citronbagte gulerødder.
  • Boller i karry med æble, forårsløg og dampede ris med kokos. hertil gulerodssalat med rosiner.

Take-away menukortet d. 6.-10. april (uge 15)

  • Høns i asparges og persille med 4 stk. luksus tarteletter af butterdej. Kan også deles som forret. Min. bestilling: 1 kuvert
  • Benløse fugle af braiseret kalveinderlår med spæk, gulerødder, rødvin og persille. Hertil kartoffelmos og surt.
  • Forloren hare med små kartofler, syltede ribs og brun sovs. Hertil citronbagte gulerødder.
  • Boller i karry med æble, forårsløg og dampede ris med kokos. hertil gulerodssalat med rosiner.
  • Gammeldags æblekage af æblegrød med vanille, makroner og flødeskum.

Konceptet

Du kan hver uge (mandag til fredag) vælge mellem ugens retter. 
Bestil senest dagen før, du ønsker at afhente, og afhent på dagen kl. 14-17.

Prisen er kr. 100,- pr. portion, og der skal bestilles min. 2 portioner, med mindre andet er angivet.

Anbefaling

Et af vores medlemmer, som havde købt take-away retten med forloren hare (kan også købes i uge 15), har skrevet denne anbefaling på Facebook.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev