Meddelelse fra klubbens formand

Situationen

DGU anbefaler stadig, at de danske golfklubber holder lukket. Der kommer en ny udmelding fra DGU senest den 1/4. Vi afholder i FG løbende møder, hvor situationen diskuteres og alle modtagne input evalueres. Næste bestyrelsesmøde er i morgen lørdag d. 28/3.

Kommunikation

Vi indgår ikke i diskussioner med medlemmer om DGU’s anbefalinger, men er selvfølgelig løbende i kontakt med DGU og registrerer alle de input, vi modtager.

Vi modtager rigtigt mange henvendelser både på mail, telefon og fra virtuelle fora. Vi registrerer de mange velmenende forslag; de er med som input i vores vurderinger, og de gives i konsolideret form videre til DGU.

Det konkrete svar på alle forslag er, at vi henviser til klubbens officielle udmeldinger, som igen følger de anbefalinger, vi modtager fra DGU.

FG Medlemsforum (tidligere FG Debat) på Facebook

Som skrevet i betingelserne for FG Medlemsforum (et Facebook forum med ca. 430 medlemmer) så er der ingen ansatte, frivillige eller bestyrelse, der kan forventes at deltage i debatten her, det er således sjældent, at det sker. Dette forum bliver fra klubbens side benyttet, som et af flere medier, til klubrelevante udmeldinger.

Med venlig hilsen
Benny Würtz
Fungerende formand

Læs DGU’s seneste udmelding HER.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev