Snepokalen starter snart!

Søndag d. 3. november afholder vi første runde af årets Snepokal.

Snepokalen er ungdomsudvalgets årlige vinterturnering, som vi afholder, fordi vi kan lide at spille golf hele året rundt, og fordi vi gerne vil hjælpe de unge spillere med at holde kontakt til hinanden gennem den mørke tid.

Turneringen afvikles på ugens 9 hullers-bane (så længe banen er åben), og vi afprøver forskellige turneringsformer og tees. Turneringen finder (stort set) altid sted søndage med tee-tiderne kl. 10.00-11.50 (tilpasses til det aktuelle antal tilmeldte spillere). Tilmeldingsfristen er søndag aften ugen før; derefter frigives evt. ledige tider.

Tilmelding finder sted på Golfbox, og tilmelding til den første runde finder du her.

Alle med banetilladelse kan deltage. Turneringen startede som en ungdomsturnering, men vi udvidede for et par år siden med forældrene og sidste år med resten af klubbens medlemmer.

Hver turnering er en selvstændig turnering, men den vigtige turnering er den gennemgående (på trods af, at der jo egentlig er tale om en ungdomsturnering, er det bemærkelsesværdigt at se, hvor meget nogle af de voksne går op i konkurrencen!).

Vi spiller over ca. 20-23 runder fra primo november til ultimo marts, og det er de ca. 14 bedste resultater, der tæller til den gennemgående turnering.

Efter spillet mødes vi i ungdomslokalet og drikker varm kakao, ser golf på tv og fortæller røverhistorier.

Kom frisk!

Mvh.
Ungdomsudvalget

Tilmeld dig vores nyhedsbrev