Jyske Bank Furesøugen

I år havde vi skruet en del op for Furesøugen med større eksponering i Furen, plakater, foldere og bannere flere steder i klubben. Håbet var at få fyldt de mange turneringer og samtidig skabe god stemning med lækre serveringer på vores dejlige terrasse, som var udsmykket med nyt telt til lejligheden. I dette befandt der sig hver eftermiddag en Jazz-trio, som kunne skabe hygge til medlemmer og andre gæster.

Jyske Bank, som er vores hovedsponsor for ugen, var på pletten med flotte gaver til alle turneringerne.  Efter flere opfordringer var der arrangeret en løbende Short Game turnering, som igen i år var sponsoreret af Bistrup Fysioterapi.

Ugen blev desværre præget af dårligt vejr – især onsdag og torsdag, hvor regn og torden hærgede over klubben. Det indebar bl.a., at Torsdagsturneringen måtte aflyses, og eftermiddagens Fourball turnering afbrydes. Samtidig kunne de to gode jazzorkestre spille for en lille udvalgt skare, der trodsede vind og vejr. Heldigvis blev vejret betydeligt bedre de sidste tre dage, hvor den mest truende regn og tordenbyger gik nord for os.

Hvis vi regner Pink Cup med havde i alt 555 spillere tilmeldt sig turneringerne. Det er i sig selv et tilfredsstillende antal, men vi må dog konstatere at et par af turneringerne havde overraskende få deltagere. Det gælder torsdagens fourball, hvor kun 24 spillere havde tilmeldt sig og søndagens generationsturnering, hvor kun 22 havde tilmeldt sig.

Desuden var antallet af deltagere i den løbende short game skuffende med knap 30 deltagere.

Vejret kan vi ikke gøre noget ved. Men vi vil nu samle erfaringerne sammen for at stile mod et endnu bedre arrangement til næste år.

En stor tak til Jyske Bank for deres flotte sponsorskab til ugens turneringer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev