Furesø Midage og Senior Open 2019 blev en stor succes

I weekenden d. 6.-8. juli 2019 afholdt klubben for 3. gang ranglisteturnering for lavhandicap midage- og seniorspillere. 120 spillere var der plads til i turneringen, der var så populær, at der var venteliste.

Og rigtig mange af Furesøs egne dygtige seniorspillere var med.

At vejret stod på regn og blæst det meste af turneringen hindrede ikke spillerne i at præstere deres bedste.

I midage rækken vandt den tidligere pro Lasse Vad i +2, og Furesøs Anders Larsen kom på 3. pladsen i +4.

I rækken for senior/veteran damer var Furesø mildest sagt ikke gavmilde overfor de andre deltagere. De 3 første pladser gik til vores egne Mette Møller, Mette Kenfelt og Else Kalstad. Mette og Mette endte på samme score (+10) efter de 2 runder og Else kun et slag (+11) fra de 2. Og så måtte der omspil til. Hele 3 omspilshuller måtte der til, før rækken fandt en vinder. Mette Møller sejrede – hvilket så er for 2. år i træk.

I senior herrerækken var det også tæt. Sidste års vinder Bjørn Nørgaard gentog succesen og tog 1. pladsen i +2. Furesøs Peter Adolph kom på 5. pladsen i +6 og James Campion på 7. pladsen i +8.

I veteran rækken stod der også næsten Furesø på sejren. Den tidligere Furesø spiller Søren Bollerup Hansen vandt i +10.

Superveteran rækken havde ikke Furesø deltagelse. Men til gengæld var Dansk Golf’s ”grand old man”, Hans Stenderup, der har internationale mesterskaber i bag’en fra en lang karriere, bedst over de 36 huller.

Der var fra også de mange ”udenbys” spillere stor ros til banen, dens design og dens stand.