Banebenyttelse – maj 2019

Nu foreligger benyttelsesstatistikken for maj måned. Du kan se den her.

I forhold til april er der sket nogle få ændringer.

18 huls banen

Aktivitetsniveauet på 18 huls banen er steget, især i form af blokerede tider (turneringer mv.), og antallet af ledige tider er faldet tilsvarende. Faldet er fortrinsvis i helt ledige tider.

Faldet i ledige tider er fordelt hen over dagen, men som følge af at det er blevet lunere og længere lyst dog mest i morgentimerne og sent eftermiddag. Formiddagen er stadig det tidspunkt på dagen, hvor banen er mest optaget.

Mandag og onsdage mest populære spilledage

Fordelt på ugedage er det nu tirsdag og fredag, der er flest ledige tider og ikke i weekenden, hvilket formentlig hænger sammen med den stigende turneringsaktivitet. Mandag og onsdag er fortsat den dag i ugen, hvor der er størst spilleaktivitet.

9 huls banen

På 9 huls banen er antallet af ledige tider uændret i forhold til april. Der er dog sket et væsentligt fald i helt ledige tider, mens der er sket en stigning i antallet, der spiller et og to bolde.

Spil sammen

Opfordringen er derfor stadig, at 1 og 2 bolde i højere grad slår sig sammen for at give plads til spillere, der ønsker at booke en tid sammen i tre eller firebolde. Det gælder især i perioder, hvor tiderne omkring en i øvrigt er booket. Man får helt sikkert også en bedre golfoplevelse med et bedre flow.

På 9 huls banen er der ikke sket de store ændringer med hensyn til banebenyttelsen hen over dagen. Også her er det om formiddagen, der spilles mest, mens det her nu er mandag og tirsdag, der har været færrest ledige tider og fredag, der har haft flest.

Husk at bekræfte eller afmelde din tid

Antallet af ubekræftede tider er faldet en smule på 18 huls banen – dog ikke for 1-bolde, hvor fortsat over halvdelen af tiderne ikke bliver bekræftet (eller afmeldt). Omvendt er omfanget steget på 9-huls banen – igen især af 1-bolde.

Igen her bør opfodringen gentages til at huske at bekræfte eller afmelde sin tid og derved skabe ledige tider til andre, der ønsker at spille. Bemærk også, at vi følger op med sanktioner med karantæne ved gentagne undladelser.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev