Sommercamp 1.-5. juli

Vi har i år ca. 36 deltagere på sommercampen; deltagerne er i alderen 8-16 år og hcp. 4-72. Vi vil være at finde lidt over det hele, og vi vil nok også blive hørt lidt over det hele.

Vi starter blidt op mandag på rangen om formiddagen, og efter frokost er vi stor bane og par 3-banen for at spille turnering. Aftensmaden indtager vi i god ro og orden i ungdomslokalet, og bagefter afholder vi puttekonkurrence på nederste puttinggreen.

Tirsdag skal vi på udflugt til Barsebäck; vi bliver hentet kl. 08.00 og er hjemme igen ca. 12 timer senere.

Onsdag er vi igen på range om formiddagen, og lige nu ser det ud til, at alle tager i Tivoli om eftermiddagen (efter et frivillig-foredrag om solbeskyttelse fra Kræftens Bekæmpelse).

Torsdag er vi igen-igen på rangen om formiddagen, og efter frokosten skal vi spille en generationsturnering på stor bane og par 3-banen. Vi har præmieoverrækkelse på terrassen om aftenen som sædvanlig.

Fredag er vi igen-igen-igen på rangen om formiddagen, og efter frokosten spiller vi på stor bane/par 3-banen.

De modigste overnatter i spejderhytten ved H8, som vi venligst får lov at låne af spejderne. Vi takker vores sponsorer for venlig og generøs støtte, herunder især proshoppen, REMA 1000 og Føtex Birkerød.

Mange hilsner
Ungdomsudvalget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev