Knæk Cancer turnering og indsamling

Du kan støtte Knæk Cancer og se billedegalleri i bunden af denne side.

Turneringen

Lørdag d. 5. oktober 2024 blev Knæk Cancer turneringen afholdt. Morgenen viste sig dog fra en mere efterårsagtig side, da der var rimfrost på banen, så vi var nødsaget til at udskyde gunstarten med 30 min. Men da solen først kom frem, blev det det skønneste golfvejr med sol, ingen vind og lune temperaturer, så flere deltagere endte med at spille i korte ærmer.

Selvom der blev spillet en Mexican Scramble (med handicapkorrigering), hvor der skulle tages mange beslutninger og lægges strategier, lykkedes det spillerne at komme rundt på 4-4½ time.

Der skal lyde en stor tak til greenkeeperne for at skynde sig med at klargøre banen trods rimfrost, så vi ikke fik forsinket spillet så meget, samt en stor tak til de forskellige sponsorer, der havde sponsoreret præmier, så der også var til klappepræmier. To medlemmer havde sponsoreret greenfeebilletter til FG og mange vinpræmier, samt Restaurant Hestkøbgaard og proshoppen Golf & Fashion havde sponsoreret gavekort til restauranten og shoppen samt bolde.

Resultaterne

Holdturnering

  1. Trine Dam, Torben Dam, Anne Birgitte Ammari og Said Ammari – 53,4 slag
  2. Lisbeth Gøth, Charlotte Braginski, Michael Gøth og Jan Braginski – 57,2 slag
  3. Charlotte Dollas, Lars Damgaard Sørensen, Cezary Dollas og Inge-Merete Sørensen – 57,4 slag

Nærmest pin
P3: Johnnie Ankjær – 1,58 m
P5: Per Jørgensen – 2,5 m
P8: Lotte Thorsen – 4,5 m
H2: Stig Jensen – 3,4 m
H5: Erik Christiansen – 1,76
H9: Charlotte Braginski – 6,9 m

Støt Knæk Cancer

Da turneringen støtter Knæk Cancer kampagnen, var turneringsfee blevet fordoblet, så deltagerne betalte kr. 200, og inviterede gæster betalte en særlig greenfee til kun kr. 100. Alle indtægter går ubeskåret til Knæk Cancer kampagnen.

Det er indtil d. 26. oktober stadig muligt at donere et beløb til Knæk Cancer kampagnen. Sidste år fik vi indsamlet kr. 40.000. Vær med til at komme op på det samme beløb igen i år!

Billedegalleri fra turneringen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev