Danske golfstjerner og FG-frivillige mødes på green’en!

Vi har trukket lod om noget helt særligt blandt vores uundværlige frivillige!

Vi fejrer vores frivillige: Vindere udtrukket til eksklusivt velgørenhedsarrangement
Vi er glade for at kunne offentliggøre vinderne af vores nylige lodtrækning til det prestigefyldte Players Foundation Charity-arrangement, som finder sted den 26. august 2024 i Furesø Golfklub. Denne eksklusive mulighed blev tilbudt som en anerkendelse af vores dedikerede frivillige, der bidrager til at gøre FG til et særligt sted for alle medlemmer.

Tillykke til vores heldige vindere!
Tre af vores frivillige har vundet og skal repræsentere Furesø Golfklub ved dette stjernespækkede arrangement. De får den unikke mulighed for at være sammen med nogle af Danmarks største golfstjerner, herunder Thomas Bjørn og Emily K. Pedersen, på en dag fyldt med golf, underholdning og velgørenhed.

Vinderne er: Anette Vilhelmsen, Michael Naqvi og Peter Schlüter.

Til vores vindere: Vi håber, I nyder denne velfortjente anerkendelse af jeres arbejde. Vi ser frem til at høre om jeres oplevelser!

Styrken i frivilligt arbejde
Denne lodtrækning er blot én af de måder, klubben forsøger at anerkende vores frivilliges bidrag. Frivilligt arbejde i Furesø Golfklub kan give meget:

  • Mulighed for at forme klubben
  • Chance for at møde nye mennesker og skabe varige venskaber
  • Mulighed for at bidrage med dine færdigheder og lære nye
  • Frivillig-arrangementer og anerkendelsesmuligheder

Bliv involveret!
Er du inspireret af vores vindere? Vi er altid på udkig efter medlemmer, der vil være en del af vores frivillige team enten med enkeltopgaver eller i et udvalg. Uanset om du har et par timer til overs eller ønsker at påtage dig en større rolle, er der plads til dig i vores frivillige fællesskab.

For at lære mere om frivillige muligheder i FG, kontakt venligst vores Frivilligudvalg på: frivillig@furesoegolf.dk

Om Players Foundation Charity-arrangementet
Dette prestigefyldte arrangement støtter både børn i nød og dansk juniorgolf, og legemliggør dermed den ånd af at give tilbage, som FG værdsætter.

Players Foundation Charity-arrangementet den 26. august er ikke bare en dag med golf i høj klasse – det er også startskuddet til

  • Furesø Golfklubs 50 års jubilæumsfejringer i næste uge.
  • Danish Golf Championship 2025, hvor Furesø Golfklub er vært for DP World Tour.

Læs mere om de begivenheder her:

Lars Lindegren, 21. August – 2024

Tilmeld dig vores nyhedsbrev