Referat fra Danmarksturneringen 15-16 juni

Damer

Dameholdet havde besøg af Nivå lørdag, og holdet holdt hovederne og grebene tørre under de store mængder regn. Der blev ikke udvist den store gæstfrihed på banen, og holdet hentede en klar sejr med 9-0.

Der var debut til Julia Rasmussen på 3. singlen, og hun nuppede en sejr, inden regnen virkelig slog til og vandt 6&5. Asta Meno Adolph på 2. singlen gjorde også kort process og vandt også 6&5.

På 1. singlen havde holdet Anna Høj Petersen, og hun ville heller ikke have spænding om resultatet og vandt 4&2.

Der var spænding i dagens foursome, men Christina Maria Jørgensen og Michella Kenfelt håndterede regnen og nerverne bedst. De var 3 nede, men tog føringen på hul 17. Det drilske F9 spillet til perfektion, hvor gæsterne ikke havde fået nok vand fra oven, men også ville i søen. Foursomen blev derfor vundet 2&0.

Under hele holdkampen gav Alex Kenfelt god opbakning til alle spillerne undervejs – også da himlen åbnede sig! Det er bare sejt og en teamspirit, som vil noget.

Holdet går på sommerferie på 1. pladsen med max point efter 2 sejre. Nivå gav en hjælpende hånd ved søndag at slå Værebro, hvorfor både Nivå og Værebro begge har 2 point. Da de hver kun har en kamp efter sommerferien og Furesø har to, så ser det rigtigt godt ud for dameholdet.

Næste kamp er på hjemmebane mod Værebro lørdag den 10. august, og her kan holdet spille sig i slutspillet om oprykning til 2. division.

Herrer 1. hold

2. division herrehold havde to hjemmekampe mod henholdsvis Mølleåen og Rungsted.

Lørdagens foursomes gik lige efter plan med tre sejre, hvor Christian Maack og Emil Bengtsen vandt 2&1, og Lucas Albrechtsen og Jeff Young samt Rasmus Neergaard-Petersen og Anders T. Larsen begge vandt 3&2. Det var virkelig en stor hjælp, at Rasmus kunne spil med. 👍

Eftermiddagens singler i silende regn og kraftig vind var relativt jævnbyrdigt efter de første 9 huller, men drengene viste stor vilje, og vi løb med sejren totalt set 13-5.

Søndagens kamp mod Rungsted var en lidt knald eller fald kamp, fordi de er den stærkeste modstand i vores pulje, og med en uafgjort på deres hjemmebane vil det næsten kunne sikre os en plads i slutspillet.

Holdet var klar til opgaven. Vi beholdte de samme foursome kombinationer med Christian og Emil, Lucas og Jeff og sidste, men ikke mindst, Anders og Rasmus.

Alle foursomes var en meget intens affære, hvor de små marginaler var med til at afgøre alle matcher. Christian og Emil spillede stabilt hele vejen og vandt 2&1. Lucas og Jeff kæmpede, men tabte desværre på hul 18. Anders og Rasmus trak Rungsteds stærkeste par. De kæmpede hårdt, men mødte et meget velspillende par, og de par fejl, som vi lavede, blev straffet maksimalt, så de tabte 4&3.

Vi var bagud 4-2 efter foursomes, så vi var 110% klar til give alt, hvad vi have i singlerne.

Vores nye unge stjerne, Christian, leverede endnu en super performance og vinder 2 up. Anderledes gik det for Mark og Lucas, men det skal dog siges, at hver gang de have mulighed for at vinde et hul, så holede de andre nogle gode putts. De endte begge med at tabe, men med æren i behold.

Anders spillede endnu engang en super stabil match og trak på hans store erfaring og vandt 4&3. Rasmus var i særklasse mod på papiret Rungsteds bedste spiller og var-7 efter de første 11 huller, så det var nok til en gedigen sejr på 9&7.

Sidste match med Emil var en utrolig spændende match, hvor de skiftes til at vinde hullerne. Desværre tog et par putts til sidst hulkanten, der gjorde, at Emil tabte 2&1.

Det betød, at Rungsted løb med sejren 10-8. 😒Selvfølgelig et lidt trist resultat, men på den positive side gjorde alle deres bedste, selvom modstanderne var lidt bedre på dagen.

En stor tak til alle vores støtter, som fulgte drengene.

Alle weekendens resultater kan ses på Elitens side på hjemmesiden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev