Hvem spiller til klubbens 50 års jubilæumsfest lørdag d. 31. august?

Som mange af jer ved, fylder vores elskede klub 50 år i oktober 2024, og det skal naturligvis fejres med manér! Vi har derfor nedsat en projektledelse og arbejdsgrupper, der er i fuld gang med at planlægge og arrangere en række spændende jubilæumsaktiviteter i Furesø Ugen, der finder sted fra 29. august til 1. september 2024.

Programmet:

De detaljerede programmer for jubilæumsfestlighederne, herunder beskrivelser af de forskellige turneringer i Furesø Ugen, vil blive offentliggjort løbende i den kommende tid. Vi kan dog allerede nu afsløre følgende højdepunkter:

  • Lørdag d. 31. august: Furesø Golfklubs 18 mands Big Band “Tuxedo Swing Band” leverer medrivende swingmusik til dans og underholdning under den store jubilæumsfest med spisning.
  • Alle sløjfer i alle 4 dage: Reserveres primært til klubbens egne jubilæumsaktiviteter.
  • Traditionsrige turneringer: Både den traditionelle KiK og Venner Match og ProShoppens årlige turnering indgår i jubilæumsugen.
  • Alsidigt turneringsprogram: Vi bestræber os på at tilbyde turneringer for alle medlemskategorier, herunder elite, ungdom, begyndere, rutinerede, nye og gamle medlemmer, kvinder, mænd, høj- og lavhandicappere etc. Alle skal føle sig velkomne til at deltage i mindst en af turneringerne i løbet af ugen.

Tuxedo Swing Band:

Tuxedo Swing Band er et professionelt 18 mands Big Band i smoking, der leverer medrivende og energisk swingmusik, der får både ørerne, danseskoene og humøret i bevægelse. De er med til at sikre en uforglemmelig jubilæumsfest med:

  • Klassisk swingmusik fra Glenn Miller til Sinatra og Bublé
  • Professionelle musikere i elegant smoking, der skaber en medrivende atmosfære
  • Musikalsk underholdning, der får alle til at danse og synge med

Tuxedo Swing Band har mange års erfaring med at spille til jubilæumsfester og ved præcis, hvordan man skaber den perfekte stemning til en uforglemmelig aften.
https://youtu.be/6hGDnNc1TnM

Lad os sammen gøre jubilæet til en fest, der vil blive husket i mange år fremover!
https://www.tuxedoswing.dk/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev