Seniorklubben

Gunstart tirsdag den 28. maj 2024

Tirsdag den 28. maj 2024 arrangerer Seniorklubben en Gunstart på Farum-sløjfen.  De tilmeldte deltagere mødes i Pejsestuen senest kl. 08:00, hvor holdkaptajnen for hvert hold får udleveret deres scorekort, som angiver på hvilket hul på Farum-sløjfen de tilmeldte hold starter kl. 08:30.

Vi har ændret matchen til en Mexican Scramble holdmatch over 9 huller i 3-bolde, og alle spiller fra rød tee. Holdkaptajnen fører scorekortet. Holdene vil blive sammensat af Gudmundur.

Kl. ca. 08:00 går holdene ud til deres starthul, og kl. 08:30 starter matchen. Vi spiller som vanligt 9 huller, d.v.s. hvis jeres hold skal starte på hul 3 skal I fortsætte til og med hul 2, hvorefter vi alle mødes igen i klubhuset, hvor holdene lægger deres scorekort i Seniorklubbens postkasse som sædvanligt, og efterfølgende mødes på terrassen.

Seniorklubben arrangerer forsøgsvis en Gunstart på opfordring fra medlemmerne, og vi håber, at vores medlemmer vil støtte op omkring dette initiativ.

Da vi efter Gunstarten har præmieuddeling både for den forløbne måned samt for resultatet af Gunstarten ca. kl. 11:30-12:00 håber vi, at alle deltagere vil være til stede. Husk, at præmierne kun gives til de tilstedeværende vindere personligt.

Vi håber, at så mange som muligt vil deltage i denne Gunstart, som kræver en bindende tilmelding, idet både Bestyrelsen, Kontoret og Greenkeeperne i Furesø Golfklub er involveret i denne form for turnering.

Skriv jer på den fremlagte tilmeldingsliste hurtigst muligt. Vi spiller som angivet på Farum-sløjfen, og det koster kun de sædvanlige kr. 30,00 i match-fee.

Vi håber, at vores medlemmer vil tage godt imod dette initiativ.

BESTYRELSEN

15. maj 2024