Furesø-spiller vinder 4. afdeling af SEGAF’s Vinter-Tour 23/24

Gennem vinteren fra november til marts afholder SEGAF en række vinterturneringer for seniorer, veteraner og superveteraner på baner rundt omkring i Danmark, og lørdag d. 16. marts blev denne vinters 4. turnering så afholdt på Greve.

Dagen startede med et massivt skydække og temperatur omkring 6 grader, men den voldsomme blæst fik snart spredt skyerne, og solen endte med at kigge frem fra en blå himmel.

Som følge af vintervejret blev der spillet fra midlertidige teesteder og med oplæg på fairway og kortere klippede områder, og turneringen var derfor ikke tællende, hverken til handicap eller officielle ranglister. Men på trods deraf stillede der alligevel 52 turneringshungrende spillere til start, herunder flere tidligere/nuværende senior/veteranlandsholdsspillere og 3 spillere fra Furesø.

For en turnering med senior-/veteran/superveteran-elitespillere endte scores med at være pænt høje, og det skyldes nok primært den ustyrlige vestenvind, der lå på 8-20 sekundmeter. Som illustration på dette kan det nævnes, at dagens sværeste hul endte med at være et par 3-hul hen over vand og direkte ind i vestenvinden (17.): Gennemsnitsscoren var 4,56 (dvs. 1,56 over par!).

Dan Young og James Campion endte begge på en delt 40. plads i +19, mens Peter Fl. Adolph blev delt vinder i +4 (se leaderboard her: GolfBox Tournament).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev