Nye simulatorpriser og tilbud

Gode nyheder til alle jer, der nyder at spille golf på vores simulator! Vi er glade for at annoncere, at der fra i dag, den 7. december 2023, vil der være nedsatte priser på vores golfsimulator, gældende både på hverdage og i weekenden.

Nye simulatortakster:

  • Simulatorspil: Nu kan du spille fra kun 100 til 200 kr. pr. time, hver dag. Denne time kan deles med dine golfvenner, hvilket gør det endnu mere overkommeligt at nyde golf rundt om i verden, forbedre dine færdigheder på den elektroniske driving range, deltage i sjove golfspil eller konkurrere i virtuelle turneringer.
  • Personlig træning med Mark: I december tilbyder vores dygtige golftræner, Mark, personlige træningssessioner i simulatoren for kun 300 kr. for en time. Mark vil hjælpe med at finpudse dit SIM-golfspil og introducere dig til alle de fantastiske muligheder, som SIM-golf tilbyder.
  • SIM-golf kørekort: Hvis du endnu ikke har erhvervet et kørekort til SIM-golf, som er nødvendigt for at bruge simulatoren, kan du nu købe 20 minutters træning med Mark for kun 100 kr., hvorefter du vil være certificeret. (Du kan selvfølgelig også blive certificeret, hvis du køber en time med Mark.)

Vi håber, at I vil benytte jer af de nedsatte priser og nyde vores golfsimulator endnu mere fremover.

Du kan læse mere om vores simulator HER og finde flere detaljer om tilbuddene med Mark HER.

Vi håber, at I vil nyde godt af disse fantastiske tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev