Støt naturen på golfbanen i november og januar

2 gode opgaver til støtte for naturen på golfbanen i november og januar.

Kom og giv en hånd med

Første begivenhed, opsætning af redekasser 22. november:
Vi vil gerne invitere jer til en begivenhed den 22. november, hvor vi kombinerer vores glæde for golf med en meningsfuld indsats for naturen. Vi skal sætte redekasser op for at støtte biodiversiteten og forbedre naturoplevelsen, når vi spiller golf.

Hvordan kan du deltage?
Mød op den 22. november kl. 12.00 i Greenkeeper gården. Vi vil sætte redekasser op, til tårnfalk, ugler, mejser, stære m.fl. og give naturen en hjælpende hånd sammen med vores greenkeepere.

Hvorfor er det vigtigt?
Opsætningen af redekasser bidrager direkte til at styrke vores lokale økosystem. Vi tror på, at vores fælles indsats kan have en betydelig og positiv indvirkning på naturen omkring os og dermed vores golfoplevelse. Bestyrelsen har bevilliget penge til projektet.  Og det takker vi for.

Hvad skal du medbringe?
Kom som du er. Vi sørger for det nødvendige udstyr til opsætningen af redekasserne og lidt varme drikke mm. Bare medbring din entusiasme og lysten til at gøre en forskel.

Tilmelding:
For at tilmelde dig, send os en hurtig besked på viskumolesen2006@gmail.com.

Anden begivenhed – 🌿 Biologisk skadedyrsbekæmpelse på greens! 🌿
Vi har brug for din hjælp til at styrke vores golfbaneøkosystem og bekæmpe stankelbenslaver på en bæredygtig måde! Vi planlægger at forsøge at øge stærebestanden ved at lave og opsætte redekasser. Stærene fjerner meget nænsomt stankelbenslaver fra greens, så der ikke kommer så mange huller i banen. Vi har et mål om at lave 20-25 stærekasser i januar 2023.

🛠 Redekasse Workshop i uge 3 i januar 2023:
Vi inviterer dig til at deltage i en sjov workshop, hvor vi sammen vil lave redekasser til stære.  Jo flere redekasser vi kan opsætte, desto mere effektiv bliver vores skadedyrsbekæmpelse. Vi vender tilbage med en mere præcis dato i slutningen af november.  Men lad os allerede nu vide om du er interesseret i at deltage i vores workshop på viskumolesen2006@gmail.com.  Både børn og voksne er selvfølgelig velkomne.

På gensyn NaturgruppenØverst på formularen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev