Furesø Golfklub støtter Knæk Cancer med kr. 40.500

Furesø Golfklub har i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse indsamlet 40.500 kr. til Knæk Cancer. Pengene er indsamlet gennem en golfturnering i klubben, samt donationer fra klubbens medlemmer.

Turneringen blev afviklet med deltagelse fra både klubbens medlemmer og andre interesserede. Turneringen blev en stor succes, og der blev indsamlet 17.000 kr. gennem deltagelsen.

Klubbens medlemmer har også yderligere været med til at støtte indsamlingen gennem donationer. Der er indsamlet 23.000 kr. yderligere fra medlemmerne, som har doneret penge til Knæk Cancer.

Vi er meget stolte af, at vi har kunnet bidrage med så mange penge til Knæk Cancer. Det er et vigtigt arbejde, som Kræftens Bekæmpelse laver, og vi er glade for, at vi kunne være med til at støtte det.

Klubbens indsamling blev også omtalt i et specielt indsamlingsshow på tv. Klubben kom med på skærmen med sin samlede indsamling.

Det var en stor oplevelse at komme med på skærmen. Det var en god måde at sætte fokus på vores indsamling og det vigtige arbejde, som Kræftens Bekæmpelse laver.

Klubbens indsamling er med til at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patient- og pårørendestøtte.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev