FG Flex Tour 2023

Den 23. september 2023 afholdtes finalen i FG Flex Tour 2023, som var en meget fleksibel sæsonturnering for alle medlemmer af Furesø Golfklub, hvor man på 40 mulige spilledage, skulle spille mindst 4 private runder golf fra valgfri tee og med valgfri markør, for at kvalificere sig til at deltage i finalen.

Der var 85 tilmeldte til turneringen, og 49 kvalificerede sig til finalen. De 39, der kunne deltage, blev inddelt i 3 voksenrækker og 1 juniorrække.

For at finde vinderne af Flex Touren i rækkerne tog man gennemsnittet af de 4 bedste runder i sæsonen (stablefordscoren) og lagde denne score sammen med resultatet fra finalen.

Der blev fundet samlede vindere samt de bedste på selve finaledagen.

I A-rækken førte Jan Horne Hansen knebent inden finalen med en gennemsnitsscore i 38 men lod ingen tvivl om sejren, da han lavede 39 point i finalen og endte med samlet 77 point efterfuldt af Henrik Vidstrup på 2. pladsen med samlet 73,75 point.

Emil Pedersen lavede den bedste score i A-rækken på finaledagen med 40 point.

I B-rækken var Stig Olsen bagud med 8,5 stablefordpoint inden finalen, men med utrolige 44 point i finalen, vandt han lige præcis knebent med samlet 74,75 point; kun 0,5 point mere end Jannie Streit, der endte på en flot 2. plads.

I C-rækken var Steffen Normann Hansen bagud med 5,75 stablefordpoint inden finalen, men med imponerende 42 point i finalen, vandt han knebent med samlet 76,50 point: kun 1,25 point mere end Johnny Jensen, der endte på en flot 2. plads.

I Junior-rækken førte Benjamin Gatzwiller inden finalen med 35 point; kun 1,5 point foran sin bror Nikolaj. Da Benjamin lavede 37 point i finalen, vandt han sikkert samlet, mens Nikolaj endte som nr. 2 og Mathias Lyngsø på en 3. plads.

Tillykke til jer alle.

I 2024 afvikler vi endnu en FG Flex Tour, og så håber vi på endnu flere deltagere i denne meget fleksible turneringsform, hvor alle kan deltage og kvalificere sig til en finale sidst på sæsonen.