Klubmesterskaberne 2023

Sort vejrudsigt
Vi vågnede lørdag morgen til styrtregn og en dyster vejrudsigt til både skybrud og torden for weekenden. Miraklernes tid er imidlertid ikke forbi og da de første spillere blev sendt afsted kl. 8.00 var regnen stoppet og det holdt tørt igennem hele turneringen. Skybrud og torden drev norden om og vejret var perfekt golfvejr.

Greenkeeperne havde været tidlig ude, så banen stod skarpt og så indbydende ud. Vi havde bibeholdt muligheden for lejeforbedring på fairways og kortere klippede områder. Det blev der nu ikke meget brug for. Til gengæld skulle man holde sig væk fra semirough og roughen, som var våd og tung.

Ni mesterskabsrækker
Der blev spillet i ni aldersbetingede rækker – kun Superveteran Damer måtte aflyses på grund af for få tilmeldte. Hvis der er færre tilmeldte i en række, giver det mulighed for at reservespillere i en af de andre rækker får mulighed for at spille. Det var i år tilfældet for bl.a. juniorerne, som i alt kunne stille med 20 i drengerækken og 7 i pigerækken. En glædelig udvikling i forhold til tidligere år, især i pigerækken.

Dramatisk afslutning i Superveteranrækken og hos juniorer.
Da Superveteran herrer kom ind efter 54 huller, stod det klart at Henning Porsild og Hans Nielsen skulle i omspil på hul 18 (F9) da begge havde brugt 179 slag. Hans Nielsen slog desværre sit tredje slag i søen, hvilket i realiteten afgjorde mesterskabet til igen i år at gå til Henning Porsild.

Også i Junior drengerækken skulle der omspil til for at finde årets klubmester. Christian Mack og Anton Holm Petersen gik deres sidste runde i førerbolden efter at have stået lige efter lørdagens to runder. De endte i samme score for søndagen og en samlet score på 226 slag. Efter omspil to gange på hul 18 stod de stadig lige og skulle ud på hul 16, 17 og 18. Men på hul 16, hvor begge lå på green i to fik Christian par mens Anton brugte 3 put – og så gik årets mesterskabspokal til Christian. Også Russells vandrepokal – som gives til den drengejunior der har bedst nettoscore – var det meget lige. Både Anton og Peter Mack havde en nettoscore på 217, men da Anton havde den bedste score på de sidste 36 huller, så pokalen gik til Anton.

Spændende afslutning hos pigerne.
Efter første runde førte Ane Løvet Young med 1 slag foran Emilie Gazwiller. Sidstnævnte kom derfor i søndagens førerbold, da hun havde en nettoscore på – 15! Så der venter en gedigen handicapregulering.

Det var dog den foran gående Cecilie Ringbæk, der kom til at true Anes førsteplads om søndagen. Efter 35 huller stod de to spillere lige, men Cecilie måtte bruge 6 slag på hul 18 (F9) mod Anes 5. Så årets mesterskabspokal gik til Ane og vi undgik omspil til stor lettelse for turneringskomiteen.

Russell havde bolde med til bedste nettoscore hos pigerne, som blev Emilie efter sin flotte første runde. Mon ikke Russell pønser på en ny vandrepokal til pigerne hvis der stiller lige så mange op til næste år.

Liste over Klubmestre 2023

Over 36 hullerKlubmesterRunner Up
Junior PigerAne Løvet Young (+32)Cecilie Josefine Ringbæk (+33)
Midage DamerHelle Susanne Quist (+25)Louise Møller (+32)
Senior DamerMette Kenfelt (+23)Pia Kastrup (+26)
Senior HerrerMichael Brund (-1)Ricky Morey (+4)
Veteraner DamerMette Møller (+10)Else Kalstad (+14)
Veteraner HerreSøren Bollerup Hansen (+6)Søren Pihl Nielsen (+15)
Superveteran HerreHenning Porsild (+37)Hans Nielsen (+37)
Over 54 hullerKlubmesterRunner Up
Junior DrengeChristian Mack (+13)Anton Holm Petersen (+13)
Midage herrerAnders Thastrup Larsen (+5)Stig Nygaard Quist (+22)
Russels vandrepokal               
Junior med bedste nettoscore:                         Anton Holm Petersen (+4)

Billedegalleri

Tilmeld dig vores nyhedsbrev