Golf & Fashions turnering 19/8

Lørdag d. 19. august 2023 blev banen fyldt til det yderste, da Golf & Fashions populære turnering blev afholdt med en Modificeret Texas Scramble. Som sædvanlig blev turneringen udsolgt på et par timer, og der kom hurtig en stor venteliste.

Alle på ventelisten endte dog med at komme med, da vi valgte at glæde alle ved at presse alle 115 deltagere ind. Der var yderligere to friske herrer, som valgte at møde op i klubben før alle andre for at være klar til at træde til, hvis der skulle være et par spillere, som skulle blive forhindret i at deltage i turneringen!

Til trods for en risiko for en meget lang runde blev flowet dog holdt ude på banen, og turneringen blev afviklet på ca. 4½ time, så banen kunne åbnes til planlagt tid.

Da deltagerne kom forbi H1/H9, kunne de blive kvikket op af en dejlig kop kaffe fra en kaffevogn, som Golf & Fashion havde sponseret.

Der blev spillet en Modificeret Texas Scramble, og der var Nærmest Pinden på alle par 3-huller. Yderligere var der sat en MGI elvogn på højkant på H9 for den spiller, der kunne lave en Hole-in-one, men desværre udeblev det perfekte slag.

Banen stod i fin stand, så en tak til greenkeeperne.

Resultater

  1. Dan Young, Jan Braginski, Torben Christiansen og Cezary Dollars, 68 slag
  2. Julia Rasmussen, Winni Young, Martin Brinch Jöhncke og Elisabeth Kähler, 71 slag (bedst på bag 6)
  3. Peter Fl. Adolph, Michael Reim, Karen Thorsted og Jette Borring, 71 slag (bedst på bag 9)
  4. Niclas Frederiksen, Per B. Hansen, Takako Bang og Peter Juul Jensen, 71 slag

Nærmest Pinden
P3: Said Ammari, 2,12 m
P5: Hans H. Buck, 0,73 m
P8: Åse Brinch-Nielsen, 2,27 m
H2: Nicklas Frederiksen, 0,68 m
H5: Rolf Bisgaard, 1,60 m
H9: Peter Fl. Adolph, 7,05 m

Vindere af rejsegavekort
Sweet Spot Travel (Golf & Fashions rejsearrangør) havde sponsoreret to gavekort til ophold og spil på Royal Obidos i Portugal. Vinderne blev fundet ved lodtrækning blandt alle deltagerne, og vinderne blev:

  • Pia Gynderup
  • Anna Bremner

Tillykke til alle vindere! En meget stor tak til Golf & Fashion for at afholde denne meget flotte og populære turnering og for de meget fine præmier og et orgie af klappepræmier. Og en tak til Sweet Spot Travel for at stille rejsegavekort på højkant.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev