Bunkers efter regnskyl

Efter de betydelige regnskyl i går, er det tydeligt, at vores banes bunkere har taget skade – de fremstår ikke så præsentable og spilbare som normalt.
Genetablering af bunkerne vil kræve omkring 30 mandetimer, hvilket ville indebære at vi skulle omdirigere det meste af vores feriemandskab til denne opgave og dermed forsømme andre opgaver.
Under normale omstændigheder ville vi prioritere en sådan opgave, men vejrudsigten for onsdag forudser yderligere regn, og med vores nedsatte ferieressourcer har vi besluttet os for ikke tirsdag at dedikere mandskabet til denne opgave.

Ressourcer
Det kan være relevant at huske, at der ligesom i resten af klubben, er begrænsede ressourcer på banen. Derfor må vi prioritere opgaverne efter dette. Ikke alle opgaver kan håndteres samtidigt, hvilket kan give anledning til spørgsmålet “hvorfor?” fra medlemmer og spillere.
Vi byder alle spørgsmål og input velkommen, men husk gerne, at vi konstant skal prioritere vores klubressourcer, og at alle beslutninger træffes ud fra denne virkelighed.

Debat, spørgsmål og ideer
FG-Medlemsforummet er ikke et forum, hvor klubben deltager i debatter.
Udvalgte emner fra forummet vil dog blive adresseret til de relevante personer i klubben og/eller fremlagt som informativt materiale i FUREN.
Du er altid velkommen til at sende en mail til kontor@fggolf.dk med dine idéer eller spørgsmål. Du vil modtage et svar fra kontoret eller et relevant udvalg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev