Hvordan er det gået elitespillerne

Den 29. juni – 2. juli 2023 havde vi fire af vores elitespillere i kamp i to forskellige turneringer.

Rasmus Neergaard-Petersen
Rasmus Neergaard-Petersen deltog i British Masters – hans anden turnering på DP World Tour, efter han blev professionel golfspiller, hvor han fik lov til at prøve kræfter med mange af de store kendte navne. Første runde gik han i en flot 70’er og blandede sig med toppen, men desværre fik han anden runde i en 75’er. Dog klarede han cuttet og spillede de to sidste runder i 71 og 74, hvilket resulterede i en delt 57. plads i +2 som 4. bedste dansker. Man må sige, at Rasmus er kommet godt fra start!

Rasmus har skyndt sig til Danmark for at deltage i Made in Himmerland, der starter torsdag d. 6. juli.

Jonathan, Sebastian og Lucas
Mens Rasmus var i England, var Jonathan Nielsen, Sebastian Steensgaard Nielsen og Lucas Albrechtsen taget til Silkeborg for at deltage i Danish International Amateur Championship (DIAC).

Der var cut efter de to første runder, hvor de 93 bedste spillere gik videre til 3. runde. Efter 3. runde blev feltet skåret ned til de 51 bedste spillere, som skulle spille 4. og sidste runde.

Alle vores spillere kom videre til 3. runde. Sebastian og Lucas kæmpede lidt med spillet, og de klarede desværre ikke det sidste cut.

Jonathan klarede sig bedst og sluttede med at indtage en delt 7. plads med +3 efter at have spillet sidste runde i -2.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev