Rasmus Neergaard indtager Touren

I weekenden d. 22.-25. juni 2023 deltog Rasmus Neergaard-Petersen i sin første DP World Tour turnering, BMW International Open, som professionel golfspiller, og det gik over al forventning.

Efter de første to runder i 69 og 67 slag klarede han cuttet, men desværre gik han lidt ned om lørdagen, hvor han lavede en 73’er. Det tog dog ikke modet fra ham, så han sluttede søndag med en 69’er og endte på en delt 7. plads! Det er mere end godkendt!

Opvokset i FG
Rasmus har været medlem af Furesø Golfklub siden barndommen, hvor han har været tilknyttet ungdommen og senere eliten, inden han tog til USA for at gå på college på Oklahoma State University.

Da han i juni blev færdig på Oklahoma State, vendte han tilbage til Danmark for at besøge klubben og træne, inden han skulle deltage på Challenge Touren i Tjekkiet, hvor han desværre ikke klarede cuttet. Men det ændrede han så, da han på en invitation deltog i DP World Touren.

Rasmus har hidtil igennem årene opnået mange gode resultater i turneringer, og hvis du vil se, hvor mange turneringer han har vundet, kan du enten gå en tur ind i medlemslokalet og se tavlen med Danske mesterskaber og med International Championships and Order of Merits eller se tavlerne under Eliten på hjemmesiden.

Næste turneringer
Rasmus er taget videre til England, hvor han mandag d. 26. juni spillede Regional Qualifying, der er en kvalificerende turnering for at komme med til den ældste major turnering, The Open. I denne turnering blev han nr. 2 efter en runde i 68 slag!

Han bliver i England for at spille British Masters d. 29. juni – 2. juli, hvorefter han d. 4. juli skal spille Final Qualifying, der også er kvalificerende for at komme med til The Open.

Herefter vender han tilbage til Danmark for at spille Made in Himmerland d. 6.-9. juli.

Han har et travlt program, men vi hepper på ham og håber på at se ham i The Open!

Pressen
Der har selvfølgelig været en masse artikler i diverse golfmedier om Rasmus’ fantastiske debut på Touren, og du kan læse nogle af dem nedenstående.

27 juni
https://www.golf.dk/the-open/nyprofessionel-dansker-bringer-successen-med-til-england

Neergaard-Petersen et skridt tættere på The Open

25 juni
https://www.golf.dk/dp-world-tour/flot-7-plads-til-dansk-dp-world-tour-debutant

Sikke en debut – Neergaard-Petersen slutter i top-10
Sensationel debut på DP World Tour for Rasmus Neergaard-Petersen

24 juni
https://www.golf.dk/dp-world-tour/dansker-rog-fra-forerbold-ned-som-nr-9-pa-moving-day-i-munchen

Neergaard-Petersen tabte pusten, men holder sig i top-10

23 juni
https://www.golf.dk/dp-world-tour/dansk-debutant-i-forerbold
https://www.golf.dk/dp-world-tour/neergaard-petersen-pa-vej-mod-drommedebut-pa-dp-world-tour

Neergaard-Petersen tabte pusten, men holder sig i top-10
Rasmus Neergaard-Petersen holder sig i toppen

22 juni
https://www.golf.dk/dp-world-tour/neergaard-petersen-sprudler-i-debut-pa-dp-world-tour

Rasmus Neergaard-Petersen startet lovende i Tyskland

GolfShowet, som vores medlem Anders de Fries Hartø står bag, har også lavet et interview Rasmus efter hans debut på DP World Tour, som kan høres på alle podcastplatforme eller på www.golfshowet.dk/2023/06/27/interviews-med-ugens-danske-hovedpersoner-rasmus-neergaard-og-nanna-k-madsen/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev