Furesø-spillere i USA

Vi har hele tre Furesø-spillere, som er på college i USA, hvor de dygtiggør sig til at blive bedre golfspillere og forhåbentlig blive professionelle golfspillere.

Rasmus Neergaard-Petersen

Rasmus har lige valgt at blive professional golfspiller efter hans collegeophold på Oklahoma State University de sidste 5 år (blev forlænget med et år pga. Corona), hvor han hele tre gange er blevet udnævnt som All-America Scholar, og han vandt bl.a. sidste år en turnering i USA.

Rasmus vil træne i FG, når han ikke er ude og spille turnering. I den kommende tid vil han spille flere turneringer, og den første turnering er Kaskáda Golf Challenge i Tjekkiet d. 15.-18. juni.

Jonathan Nielsen

Jonathan har de sidste tre år været på Clemson University i South Carolina, som er et 1. divisionsuniversitet, og hvor han læser til bachelor i Sport Communication med minor i Atheletic Leadership. Han er desuden blevet udnævnt som Athlete of the Year i både 2021 og 2022.

Jonathan vil det meste af tiden være hjemme i Danmark indtil august, hvor han vender tilbage til USA for hans sidste år på Clemson University.

Jonathan har planlagt at deltage i seks turneringer, inden han vender tilbage til USA. D. 31. maj – 2. juni deltog Jonathan i Ecco Tour Unicef Championship på Lübker Resort, hvor han sluttede på en flot delt 10. plads som den bedste amatørspiller. Jonathan deltager d. 14.-16. juni i Greatdays Trophy i Sverige, hvorefter han skynder sig hjem for at spille på 1. herrehold i Danmarksturneringen d. 17.-18. juni.

Du kan desuden læse en flot artikel om Jonathan i juni måneds udgave af Golfbladet (side 40).

Sebastian Steensgaard-Nielsen

Sebastian startede i efteråret på College of Charleston i South Carolina og har dermed yderligere tre år på college. Sebastian har fået meget ud af opholdet og er blevet markant bedre omkring den tekniske del af spillet samt det mentale aspekt.

Mens Sebastian er hjemme, vil han deltage på 1. herrehold i Danmarksturneringen d. 17.-18. juni, hvorefter han tager til Aalborg for at deltage i DM i hulspil d. 23.-25. juni. Han bliver i det jyske for at deltage i Danish International Amateur Championship (DIAC) d. 29. juni – 2. juli i Silkeborg, hvor også Jonathan Nielsen og Lucas Albrechtsen deltager.

Vi hepper på jer og glæder os til at følge jer!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev