Smid ikke affald på golfbanen

Vi vil gerne minde jer om, at det er vigtigt at holde vores golfbane og anlæg rent og pæn.

Vi beder jer derfor om ikke at smide affald på banen eller i skraldespande, der ikke er beregnet til dette formål. I stedet beder vi jer om at tage jeres affald med jer og aflevere det i de sorteringsstationer, der er placeret på anlægget.

Det er rettidig omhu at tage hensyn til dyreliv, miljø og medspillere.

På forhånd tak,
Lars Lindegren

Vi har modtaget flere medlemsindlæg om det samme, her et par udpluk:

”Jeg vil spørge, om ikke klubben kan henstille til, at man putter sit skrald i de opstillede affaldsbokse.”

“Det er hensynsløst overfor dyr, natur og spillere at smide det fra sig – så tag det dog evt. med tilbage – der er masser af lommer i en bag.”

“På min vej til og fra par 3 banen kunne jeg i ugens løb samle affald svarende til billede 1. Dåserne var kastet ind i buskadset, og det andet affald var “tabt” undervejs. Der ligger også mange “snipper” af energibarer rundt omkring se billede 2 (taget i den store lade)”

”Der er dukket et nyt fænomen op på banen, der ligger en del snusposer rundt omkring. Jeg vil gøre opmærksom på, foruden at skade miljø og kvalitet på banen, så indebærer det en potentiel fare for hunde: Hvis en hund spiser en snuspose med tobak, kan det være farligt og potentielt giftigt. Tobak indeholder nikotin, der kan forårsage forgiftning hos hunden. Symptomer kan omfatte opkastning, diarré, rysten og hurtig vejrtrækning. Kontakt straks din dyrlæge, hvis dette sker. Forhindre adgang til snusposer og andre tobaksprodukter for at undgå sådanne situationer”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev