Giv en hånd til fuglene og biodiversiteten

Giv en hånd til fuglene og biodiversiteten ved vores golfbane 16. marts kl. 10.00.
Fuglegruppen er arrangør


Vores fugleliv omkring banerne skal give os en god naturoplevelse og bidrage til at mindske skader på vores Greens og Fairways.


Vi er en lille gruppe, Fuglegruppen, som gerne vil gøre en ekstra indsats for at styrke biodiversiteten og fuglenes vilkår ved vores baner. Vi starter med reparation af de gamle stærekasser og opsætning af nye. De første fugle vi gerne vil give en ekstra hånd ved at opsætte redekasser er, Tårnfalk, Hvinand, Huldue og mejser.


Furesø Golf Klubs Bestyrelse har givet et fint bidrag til projektet, og hvis du også har lyst og mulighed for at donere til vores redekasser kan du gøre det på klubbens mobilePay 76394 og det er meget vigtigt at du skriver ”Fuglegruppen” og dit medlemsnummer. Vi har allerede modtaget flere positive tilsagn.


Du kan også hjælpe os med at sætte redekasser op den 16. marts kl.10.00 -13.00. Vi giver morgenmad og kage. Hvis du har lyst til at give en hånd, skriv til Marianne på viskumolesen2006@gmail.com eller mød bare op i hall’en i klubhuset til en god dag for naturen og os den 16. marts.


Vi glæder os til at se jer.
Stefan Pihl (ornitolog) og Marianne Viskum Olesen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev