Kunst i restauranten

I den seneste tid og frem til jul udstiller Henriette Birch Strøm, en af vores medlemmer, sine malerier i restauranten. Mød her kunstneren og hendes baggrund for at male.

Du kan også møde hende personligt tirsdag den 8/11 kl. 17.00-19.00 , hvor hun vil være i restauranten og tale om malerierne. Send hende gerne en mail eller sms, hvis du vil deltage.

“Jeg er uddannet designer med speciale i RUM fra Danmarks Design Skole. Min passion for at udtrykke mig i farver og rumligheder går helt tilbage til min barndom.
Hele livet har jeg brugt farver og rumligheder til at udtrykke mine og andres fortællinger.

Min tilgang til at male er intuitiv. Det er emotionelle stemninger, tanker, oplevelser og samspillet mellem farver og rum, der ”guider” mig igennem mine værker.

Værkerne gemmer altid på mindre fortællinger i den store fortælling, som kommer til udtryk i form af menneskelige skikkelser, enten i acrylfarverne eller som andet påført materiale, et ekstra lag i værket.

Alle værkerne betyder eller har en speciel mening for mig, hvilket kommer til udtryk i titlerne. Hvilken oplevelse og hvordan hvert værk ”berører/taler” til dig som beskuer, vil jeg lade være helt op til dig.

God fornøjelse med udstillingen!

Alle værkerne er til salg. Pris og titel står under hvert værk. Fra oktober og frem til jul vil der være 20% rabat for medlemmer af FG.

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål.”

Kontaktinformation

Henriette Strøm
Telefon og Mobilpay: 29 22 37 73
Instagram: paintingstories_By_Henriette
henriette@cphrumdesign.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev