Pas på hinanden på banen

Hændelse

Med baggrund i en kedelig, men hændelig oplevelse søndag d. 11. september, hvor der blev flækket en bold fra H9 bunker til F1 teested, hvor en spiller blev ramt i hovedet. Denne hændelse var svær at forudse, men det kan minde os om de steder, hvor vi kan minimere risikoen ved at tænke os om. En ambulance blev tilkaldt, men efter en undersøgelse blev det heldigvis konstateret, at den ramte ikke krævede yderligere behandling end en syning, hvilket selvfølgelig var slemt nok.

Omhu

Vel vidende, at en golfbold kan gå i alle retninger og også af og til længere, end det vi umiddelbart forudser. Med det in mente, så prøv at være forudseende:

  • “Bag bolden er det sværere at blive ramt”
  • “Skulle jeg ramme den lige i r…., så betyder det, at jeg nok skal vente med at slå”
  • “Det er et blindt hul, så her orienterer jeg mig endnu mere, før end jeg slår”
  • “En greenkeeper er ikke usårlig, så her skal der også tages hensyn” (selvom vedkommende er en afbrydelse i mit golfspil) – OBS: greenkeepere har ALTID fortrinsret på banen!
  • “Jeg er klar til både at råbe og reagere på “Fore” “, etc.

Risiko

Vi er er i klubben gennem årene heldigvis blevet skånet for meget alvorlige hændelser, og det må gerne fortsætte sådan. Så en erkendelse af og respekt for de ting, der kan ske, er en kærkommen minimering af den risiko, som er indbygget i sporten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev