Kaninklubben spiller igen

Nu er Kaninturnering 2022 i gang. Traditionen tro dystes der alle mandage fra sen eftermiddag på 9-hulsbanen og par 3-banen. De første 2 turneringer blev gennemført med højt humør – ingen sammenligning med køer på græs i øvrigt. Gensynsglæden mellem golfspillere og mentorer var stor. Vejret var flot, der var godt med rul på fairway og næsten grønne træer.

Kaninklubben har i år knap 100 medlemmer inkl. årets 40 prøvemedlemmer. Kaninturneringen har derfor haft fuldt hus på alle 4-bolde på 9-hulsbanen (gunstart). Samtidigt har en del prøvemedlemmer allerede bestået slagprøven og er derfor at finde på par 3-banen, hvor der kæmpes for at få de 3 godkendte runder med min. 18 point, som er et skridt på vejen til godkendelse til spil på stor bane. Og Kaninturneringen har allerede haft årets første hole-in-one, lavet af et prøvemedlem på sin første runde på par 3-banen!

Som optakt til Kaninturneringen holdt mentorerne et opstartsmøde, hvor nyskabelsen ”Dagens Mentorfokus” bl.a. blev introduceret. Hver Kaninturnering vil have et specifikt fokusemne eks. adfærd og sikkerhed, spilhastighed samt dropregler. Vejledningen fra mentorerne under golfrunden samt regelquiz’en vil være centreret om emnet i Dagens Mentorfokus.

Alt i alt tegner det til at blive et godt år i Kaninklubben med masser af aktivitet og glade golfere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev