Kaninturneringen 2021

Begynderudvalget takker af for sæson 2021. En sæson som har budt på mange glade stunder, hvor veloplagte og som oftest velspillende kaniner har mødt op mandag efter mandag. Især i maj og juni var turneringen særdeles velbesøgt med op til 61 spillere.

Efter sommerferien havde stort set alle deltagere i kaninturneringen spillet sig ned under handicap 54 og dermed fået adgang til stor bane, hvorfor deltagerantallet naturligt blev begrænset, da kaninturneringen max. kan rumme 44 spillere på 9-hulsbanen.

Aktiviteter

Ud over 13 mandages kaninturnering (hvoraf 1 turnering blev aflyst pga. torden) blev der afholdt:

  • 4 aftenkurser om regler og etikette
  • 4 aftenkurser om handicap og scorekort
  • 2 short game turneringer
  • pro-am turnering (sammen med elitespillerne)
  • venskabsturnering (med Kokkedal og Hørsholm GK)
  • midtvejsturnering og afslutningsturnering (begge med deltagelse af mentorerne).

Endvidere har der været afviklet en mentorturnering med efterfølgende møde om, hvordan begynderarbejdet / kaninturneringen / mentorernes indsats kan optimeres.

Handicapnedgang

Kaninklubbens medlemmer har vist stor entusiasme, og nedgangen i handicap har været mærkbar, selvom det nye handicapsystem har gjort det sværere at reducere sit handicap over en kort periode. Den største nedgang i handicap var på næsten 18 (fra 54 til 36,3).

Mentorkorps

Kaninturneringen har haft support af et stort og stabilt mentorkorps på 35 deltager. Stort set alle bolde i kaninturneringen har derfor haft en mentor med på runden, som har bidraget med gode råd og vejledning om ikke mindst tempo, tempo, tempo.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev