Resultater fra Danmarksturneringen – Herrer 1 og Senior 1

Herrernes 1. hold

Lørdag d. 21. august spillede Herrernes 1. hold mod Simons på Furesø.

Foursomes matcher var lidt ujævne, idet Mads Langkilde og Sebastian Steensgaard-Nielsen var suveræne og vinder 8/7, mens Axel Arinbjarnarson og Lucas Calberg Rasmussen havde problem med at finde fairway fra tee og taber rimelig stort. Den sidste foursome med Oliver Percy-Smith og Filip Bendix kæmpede sig tilbage, men laver et par fejl i afslutningen og taber knebent.

Vi får ikke rigtigt vores normalt gode spil frem i singlerne, og med alt for mange kostbar fejl er det kun Sebastian, som får en halv, så vi taber 15/3. Ouch 😟… Efter en snak med holdet og noget nødvendig træning, gør vi klar til søndagens opgave mod Mølleåen på Mølleåen.

Søndag er et klassik opgør om “vind eller forsvind”. Jeg rystede posen mht. foursomes, så Oliver Percy-Smith og Axel Arinbjarnarson, Mads Langkilde og Sebastian Steensgaard-Nielsen, samt Filip Bendix og Jeff Løvet Young spiller sammen. Drengene har et helt andet fokus og vilje på dagen. 👍

Sebastian og Mads vinder sammen med Axel og Oliver. Jeff og Filip spiller fint, men taber til sidst. I singlerne viser drengene, at de kan spille under pres. ALLE viser stor vilje og spiller godt. Og med sejr til Filip, Jeff, Mads og Oliver har vi de nødvendige points! Med en 12/6 sejr er en plads i play offs til oprykning til 1. division en realitet! 💪👌

Proud Coach!
Russell

Senior 1

I weekenden spillede også senior 1-holdet to matcher i 1. division, og det blev til en sejr ude over Værløse om lørdagen og en sejr hjemme over The Scandinavian om søndagen. På forhånd havde holdet stort set sikret sig at blive i 1. division, idet vi lå nr. 2 i puljen med 4 point (à point med Simons), mens Værløse havde 0 point.

Der var en teoretisk chance for at nappe førstepladsen i puljen og dermed gå videre til medaljespillet; det krævede så to sejre, hvilket vi levede op til, men det krævede også, at Simons på udebane skulle slå The Scandinavian, der havde maksimumpoint efter de første to weekender. Desværre viste The Scandinavian sig at være urørlige på hjemmebane, og de sendte lørdag Simons hjem med et 14-0-nederlag. Derfor blev betydningen af vores hjemmebanematch mod The Scandinavian om søndagen reduceret til en ambition om at sende dem hjem til Farum med masser af mangel på selvtillid og forhåbentlig mareridt hele vinteren ved udsigten til at komme i pulje med Furesø igen næste år. Furesøs hold ender med at slå The Scandinavian 8-6, og Furesø tildelte dermed The Scandinavian deres eneste nederlag i sæsonen.

Resultatet betyder, at Furesø også næste år har et seniorhold i den bedste division i danmarksturneringen.

Holdet i weekenden bestod af Else Kalstad, Mette Møller, Søren Bollerup Hansen, Ricki Morey, James Campion, Peter Fl. Adolph, René Vedøe og Michael Kaae Brund.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev