God start for regionsgolf

Vi deltager i år med 12 hold i regionsgolf. Selvom vejret var koldt i april og vådt i starten af maj, så var starten på puljekampene nærmest ”brandvarm” med sejre for 9 ud af de 12 hold. Alle hold har nu spillet de første 2 puljekampe, og resultaterne er fortsat fine.

Senior C1 holdet

Særligt seniorholdene udmærker sig, eller som holdkaptajn Ole Hansen for Senior C1 holdet udtrykker det: ”I år fører vi puljen. Og generelt synes jeg, at alle holdene gør det godt. Mange fører deres pulje.”

Veteran C2 holdet

Selvom mange har oplevet, at handicap er gået op i år med det nye handicapsystem, så sker det også, at nogle ”spiller sig ud af holdet”. Som holdkaptajn Nils Frier fra Veteran C2 holdet siger: ”Vi er 4 piger og 8 herrer på holdet. En har fået lavere handicap end tilladt i vores række (18,5), så nu kun 7 herrer”. Der er dog ingen problemer med at stille hold, og han fortsætter: ”Vi spiller både for at vinde, men også med den målsætning, at alle skal være en del af holdet”. Han har sammen med Kell Hall fra holdet organiseret træning hos Russell, og de spiller også 9-hullers Stableford, som danner grundlaget for udtagelsen af holdet.

Nils Frier slutter: ”Regionsgolf er spændende. Du møder andre og har nogle rigtig gode timer sammen. Der er som regel nogle spændende hulspilsmatcher, og du ser og spiller helt nye baner uden at betale greenfee, og så får du ovenikøbet en gratis øl på udebane.”

Veteran A holdet

Holdkaptajn Mikael Ødum på Veteran A-holdet beretter, at de startede med en komfortabel sejr mod et Superveteranhold, som har fået lov til (også) at spille i Veteranrækken, fordi der kun er to Superveteran A-hold tilmeldt Regionsgolf. De to skal senere på året spille finale! Han fortæller videre: ”Den anden kamp var ude mod Brøndby. Resultatmæssigt blev vi ’kørt over’ med et 11-0 nederlag, men mange af kampene var faktisk ret tætte. Det var en blæsende og til tider regnfuld dag, så det var svære forhold, og Brøndby på hjemmebane er altid en svær modstander.”

Forsøgsordning

Puljekampene fortsætter frem til udgangen af juni. Som noget nyt har vi og nogle få andre klubber en forsøgsordning med at lade de fire singler spille sammen i to 4-bolde. Der bliver derfor god mulighed for at indhøste erfaringer om fordele og ulemper ved den nye ordning. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev