Begynderudvalget er SÅ klar til sæsonen

Begynderudvalget melder nu klar til en ny sjov sæson i Kaninklubben. Kaninklubben har p.t. 98 medlemmer, som dels er tidligere års medlemmer af Kaninklubben, dels 40 helt nye golfere, som i øjeblikket er i gang med træning og slagprøver. De 40 helt nye golfere er det antal nybegyndere, som Furesø Golfklub har valgt at tilbyde medlemskab i år.

Kaninklubbens ca. 100 medlemmer har mulighed for at tilmelde sig Kaninturneringen, som foregår hver mandag aften på helholdsvis par 3-banen og 9-hulsbanen.

Ud over at have det sjovt sammen med andre golfere er et vigtigt element i Kaninturneringen vejledningen fra mentorerne i etikette på banen herunder ikke mindst flow i spillet. Ud over mandagens Kaninturnering afvikler Begynderudvalget flere særlige arrangementer bl.a. pro-am turneringen mellem Kaninklubbens medlemmer og klubbens elitespillere.

Yderligere information om Kaninklubben (herunder Kaninklubbens aktiviteter) kan findes på https://www.fggolf.dk/kaninklubben.

Tag godt imod de nye og godt-begyndte golfere, når du møder dem på og omkring banen. Hjælp gerne de nye golfere – eksempelvis ved at melde dig som mentor i Kaninturneringen eller ved at komme med konstruktive forslag til fokuspunkter for begynderarbejdet. Dette sker til Begynderudvalget på mail furesoekanin@gmail.com eller ved at kontakte et af udvalgets medlemmer.

På billedet ses Begynderudvalget (fra venstre): Dorit Buhl, Henrik Bartholdy, Jens Thiesen, René Toftemose, Roy Malmkvist, Ole Lau Holst, Lillian Agerklint. Begynderudvalget består også af Birgitte Bruhn og Annette Bang Andersen, som mangler.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev