Klubturneringer: Grand opening den 11. april

SelskabsAdvokaternes Åbningsturneringer

Traditionen tro starter vi vores turneringssæson med en åbningsturnering i det tidlige forår – i år søndag den 11. april. Der vil i år være to nyheder:

Turneringen har fået ny sponsor: SelskabsAdvokaterne

Et af vores kendte ansigter – Tina Raben Skaarup – fortæller nedenfor, hvad SelskabsAdvokaterne byder på.

Vi afholder i år både en 18-hulsturnering og 9-hulsturnering

På grund af den forventede store søgning til turneringen har vi besluttet, at vi i år supplerer den traditionelle 18-hulsturnering med en 9-hulsturnering. Der spilles Individuel Stableford på 18-hulsturneringen, mens 9-hulsturneringen afvikles som en parturnering som Stableford Fourball.  I sidstnævnte tilmelder man sig som par. SelskabsAdvokaterne er sponsor for begge turneringer.

Tilmelding starter fredag den 26. marts kl. 8.00

Vi håber på, at vi i næste uge har fået en afklaring af, hvilke restriktioner, der vil gælde den 11. april, og dermed om turneringerne kan afvikles som gunstart eller med løbende start. Turneringsstart vil under alle omstændigheder være kl. 9.00 for begge turneringer. Tilmelding starter fredag den 26. marts og sker efter ”først til mølle.”

Turneringerne afvikles i flere rækker efter handicap, og der vil være præmier til de tre bedste i hver række i 18-hulsturneringen og til de to bedste par i 9-hulsturneringen. Der spilles til ”Nærmest Pinden” på alle par tre huller.

SelskabsAdvokaterne er specialister i at bistå ejerledere og mellemstore virksomheder på højeste faglige niveau.

SelskabsAdvokaterne bistår en lang række virksomheder med indgåelse og fortolkning af kontrakter, strategi, selskabsret, virksomhedsoverdragelse, ejeraftale samt regulering af ejerforhold og almen erhvervsret, herunder fx. ansættelsesret og incentive ordninger, erhvervslejekontrakter, generationsskifte samt bestyrelsesforhold.

Rådgivningen ydes af erfarne advokater med nøje forståelse for såvel forretningsmæssige som individuelle aspekter i krydsfeltet mellem jura, strategi og økonomi.

SelskabsAdvokaterne er blevet kåret til Corporate Intl Magazine Global Award 2020: Succession Planning Law Firm of the Year in Denmark pga. sine førende kompetencer inden for Generationsskifte og har tillige modtaget pris som Børsen Gazelle virksomhed.

SelskabsAdvokaterne deler advokatkontor med PrivatretsAdvokaterne, som yder specialiseret advokatbistand indenfor arveret, skilsmisseret og fast ejendom. Her kan du blandt andet få dedikeret hjælp til testamente, ægtepagter og køb & salg af ejendom.

Blandt advokaterne finder du Tina Raben Skaarup, som kom til klubben i 1990, og har repræsenteret Furesø Golfklub utallige gange i divisionsmatcher mv. Tina yder specialiseret bistand indenfor ansættelsesret og er særdeles erfaren procedør ved de civile domstole. Tina er desuden tidligere overenskomstforhandler og direktør i DI.

Tag fat i Tina, når du får brug for advokatbistand, hvad enten det er som privat eller virksomhed. Tina hjælper dig trygt videre hos Selskabs- og PrivatretsAdvokaterne og sørger for, at du får den rette hjælp til den rette pris. Din første samtale er gratis og uforpligtende.

Læs meget mere om SelskabsAdvokaterne og om PrivatretsAdvokaterne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev