Kommunikation i FG

I Golfspilleren i Centrum (medlemsundersøgelse) har nogle medlemmer givet udtryk for, at det kan være svært at få dialog med klubbens ledelse og bestyrelse. Det er meget langt fra vores målsætning, men er naturligvis blevet taget til efterretning. Kommunikation og dialog er et område, der allerede har fået mere fokus. Eksempelvis blev der forsøgt at afholde nogle dialogmøder i januar, men der var for få tilmeldte, som jo nok især skyldes Corona-situationen.

Men der arbejdes videre med fokus på dette område, og vi har bl.a. udvidet Kommunikationsudvalget med Jan Braginski, som herefter vil være bestyrelsens repræsentant i Kommunikationsudvalget.

Furesø Golfklub er jo en stor klub, der kommunikativt og dialogmæssigt skal dække alle medlemmer – fra de helt unge spillere og deres forældre til aktive medlemmer i halvfemserne, og der er stor forskel på hvilke kommunikationsformer, man benytter.   

FUREN vil også fremover være den primære kommunikationsplatform, men vi vil udforske andre platforme, herunder sociale medier. Vi fortsætter arbejdet med at gøre dialog mellem medlem og klub både lettere og mere struktureret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev