DGU Årgangsmesterskaber

I en ulidelig varm weekend, blev DGU Årgangsmesterskaber afviklet i Ishøj. Og igen i år har vi spillere på podiet.

  • I U12 drenge lå Christian Maack længe til en plads på podiet, men han måtte til sidst tage til takke med en flot 4. plads i +22.
    Vinder blev Noah Lundskær i -1 efter bl.a. 9 birdies undervejs. Stort tillykke til Noah.
  • I 12-drenge havde vi både Adrian Friis og Noah Asschenfeldt, og her nappede Adrian bronze med en score i +14, og Noah en flot 4. plads.
  • I 13-pige gjorde Isabella Calberg comeback efter næsten et år væk fra golfen, … og det blev en 5. plads.
  • I 14-drenge havnede Viggo Egehave (+21), Storm Auscher (+22) og Peter Maack (+23) i den nedre del af feltet. Det er dog værd at bemærke, at Storm efter en “rædselsrunde” lørdag hev en runde i +2 op af søndags hatten. Stærkt spillet Storm.
  • I 15-drenge brændte Lucas Calberg i den grad banen af lørdag, og med 9 birdies og 2 bogeys lå han i spidsen af turneringen efter lørdagens runde i -7.
    Søndag stod spillet ikke helt mål med lørdagens fantomrunde, så efter en runde i +3 måtte der opspil til for at finde vinderen. Og efter 3 omspilshuller træk Lucas det korteste strå for 2. gang i år og må derfor tage til takke med en flot 2. plads (med 12 birdies flest af alle deltagere i Årgangsmesterskaberne).
    Vi havde ligeledes Hjalte Bonafede i +13 og Anton Holm Petersen i +12 med midt i feltet.

Turneringsledelsen havde ligeledes lidt Furesø glans over sig i form at Lisbeth Riggelsen, som styrende slagets gang med kyndig hånd. Stort tak til Lisbeth.

Læs mere på golf.dk.

På topbilledet ses Lucas Calberg (t.v.) med sølvmedaljen.

Arian Friis (t.h.) med bronzemedaljen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev